Flat Preloader Icon

Bieden jullie ook leefstijl begeleiding aan?

Dat doen wij zeker! Sterker nog in het aanpakken van het complete plaatje is onze specialiteit.

Iedereen weet wel dat wanneer je sterker en flexibeler wilt worden, je lichaam wilt shapen of meer energie wilt ervaren dat het dan ook gaat om de thema’s voeding, mindset en ontspanning! 

Hier gaan we allemaal mee aan de slag in ons mentorship programma.

Wat krijg je allemaal bij dit programma?

  1. Het resultaat: We stellen samen haarscherpe doelen op die je gaat bereiken binnen een afgebakende tijd.
  2. De weg ernaartoe: Binnen onze coaching tool staat er een duidelijk en gepersonaliseerd plan klaar, je weet precies wat er van week tot week moet gebeuren om jouw doelen te behalen.
  3. Inchecken en bijsturen: Iedere week hebben we een coaching call, sturen we bij en hebben we de tijd om tot de kern van de onderwerpen te komen.
  4. Accountability: We zorgen ervoor dat je verantwoordelijkheid neemt voor je acties en je voortgang. Dit helpt je gemotiveerd te blijven en gefocust te blijven op het behalen van je doelen.

Allemaal zodat we kunnen garanderen dat jij je doelen realiseert en ook voorgoed de leefstijl ontwikkeld die het resultaat vasthoudt. 

Dit mentorship programma kan zowel online als bij ons op de locatie gevolgd worden.

Dus als je klaar bent om er volledig voor te gaan of je bent benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen, plan dan via deze link een kennismakingsgesprek in.

Let's start!

Sluiten

Met een membership krijg toegang tot alle programma's, trainingen en recepten op het platform.

Liever onder begeleiding trainen? Wij coachen je bij iedere oefening op je houding en checken wekelijks even in om te zien hoe het met je gaat.