Video afspelen

https://app.nirvida.com/wp-content/uploads/2023/01/Thumbnails-Cursus-97.png

WRIST ESSENTIALS

Voldoende ruimte en kracht in en rondom de polsen is essentieel om goed te kunnen trainen. Ik heb zelf altijd veel blessures gehad in mijn polsen, omdat ik hier nooit voldoende aandacht aan besteden. Als je dit programma volgt maak jij je polsen en handen sterk genoeg om zonder zorgen te kunnen trainen.

Je kunt dit programma op zichzelf of naast één van de andere programma’s volgen. De trainingen duren ongeveer 10-15 min en het enige wat je nodig hebt is een lichte stang en een dumbbell.

4 WEKEN

Aan lesmateriaal

4 WEKENLesmateriaal

Starten

WAT JE ALLEMAAL GAAT LEREN

1

Je gaat aan de slag met de meest belangrijke bewegingen voor je polsen om mobiliteit en kracht te ontwikkelen. Dit doe je met zowel open-/ als closed chain oefeningen.

1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stop met calorieën tellen

Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de kwaliteit van je voeding.

De sleutel tot oneindige energie

Laat je energie voor je werken, in plaats van tegen je. Met de juiste brandstof hoef je niet iedere twee uur bij te tanken.

Een geweldige mentale helderheid

Met mentale helderheid kun je met gemak multi-tasken, heb je een goed geheugen en de focus om dingen te bereiken die je wilt.

Vrijheid om te eten wat je wilt

Je zult je niet beperkt voelen in je keuzes, want de mogelijkheden zijn oneindig. Je moet alleen weten welke producten je kunt gebruiken.

Persoonlijke voedingsboek

Je creëert een persoonlijk receptenboek die voor perfect is voor jouw lichaam, zodat je alleen lekkere dingen eet, die vullen en je lichaam voeden.

Bewuster van je eigen lichaam

Je komt erachter welke producten zorgen voor o.a. huid, hoofd en buikklachten, maar ook wat je kunt doen om het tegen te gaan.

RECENSIES

Nog geen recensies.

EEN COMPLETE GEZONDE LEEFSTIJL

Ga aan de slag met de ultieme voeding gids. Je leer alles over voeding wat je moet weten, zodat je voor jezelf de beste keuzes kunt maken.

 

Voor iedereen die moeite heeft met zijn gewicht, gezondere keuzes te maken en zijn energielevel constant te houden…Heb je moeite met afvallen, ondanks alle poging die je al hebt gedaan? Misschien voel jij je iedere dag vermoeid of heb je enorme energiedips gedurende de dag.

 

Of heb je het gevoel op te willen geven, omdat je simpelweg niet meer weet wat je moet geloven over wat nou wel of niet gezond voor je is. Als dat het geval is, het ligt niet aan jou.

Het probleem zit ‘m in de overvloed en complexiteit van informatie of voeding. In de gehele geschiedenis van de mens zijn er nog nooit zoveel overgewicht, diabetes patiënten en gezondheidsproblemen geweest als vandaag de dag. Toch wisten we pak ‘n beet 100 jaar geleden een stuk minder over voeding. Het gaat niet om de hoeveelheid informatie, maar om de kwaliteit daarvan.

Het lichaam is ontzettend slim en kan heel veel zelf oplossen, wij hoeven er alleen maar goed voor te zorgen.
In deze cursus leer je de basis over voeding, eigenlijk wat iedereen zou moeten weten. Dit doen we stap-voor-stap, zodat het makkelijk te volgen is en je het ook direct kunt toepassen.

DE INHOUD VAN DEZE CURSUS

ERVARINGEN UIT ONZE COMMUNITY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Jaap – Lid sinds 2019

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

astrid

Astrid – Lid sinds 2019

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Op het moment dat je bij ons start, zorgen we er eerst voor dat we een duidelijk beeld hebben van jou en je doelstellingen. Daarna maken we een uitgebreide bewegingsanalyse, zodat we precies weten waar (eventuele) klachten vandaan komen en zien we of je lichaam in balans is. Vervolgens gaan we ook uitgebreid kijken naar je huidige voedingspatroon en je gewoontes die invloed kunnen hebben op het resultaat dat je wilt behalen. We stellen maandelijks een plan op en werken in kleine stapjes toe naar jou ideale leefstijl.
De kosten van een traject zijn uiteraard afhankelijk van het aantal trainingen per week. Zo heb je de mogelijkheid om 1, 2 of 3x één uur in de week begeleid te worden. Onze tarieven starten v.a. €59,95 per training.
Voor iedereen die klaar is voor een serieuze leefstijl verandering. Wij staan niet voor een in 6 weken fit programma en daarna moet je het maar uitzoeken. Wij gaan voor duurzame resultaten en werken in trajecten van 6 maanden. Tijdens deze periode leer je alles over bewegen, voeding en ontspanning, zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt.
Op dit moment trainen wij maximaal in groepen van 2 personen en daar hebben we bewust voor gekozen. Ieder lichaam is anders, en daarom kun je niet dezelfde methode gebruiken voor iedereen. Op het moment dat je in een grotere groep wilt gaan trainen, is het noodzakelijk dat je lichaam in balans is en je weet hoe je moet trainen. Anders is de kans op blessures en pijntjes erg groot.
Op het moment dat je start met een traject, werken wij een plan uit voor 6 maanden. Zo weten wij precies hoeveel trainingen wij hebben om de door jou opgegeven doelstellingen te behalen.

Aanmelden

Sluiten

Word nu lid en omring jezelf met ambitieuze mannen die je motiveren en helpen je grenzen te verleggen.

👨‍💻 Maandelijks zijn er 2 groepscalls waarin we samen doelen stellen, obstakels tackelen en tips geven.
🏋️ Volg complete trainingsprogramma's waarmee je exact weet wat je van dag tot dag moet doen.
🥘 Met meer dan 50 verschillende recepten wordt het behalen van je doelen een stuk gemakkelijker.