Met welk programma moet ik starten?

Er is géén goed of fout, maar het is belangrijk dat je snapt waarvoor de programma’s bedoeld zijn. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen kracht.

DIT ZIJN DE PROGRAMMA’S:

1

ATHLETIC BODY IN BALANCE is een serie van programma’s die op elkaar aansluiten en zo opgebouwd is dat je toe werkt naar een sterk en flexibel lichaam. 

Hierbij begint je met de basis, namelijk eerst goed bewegen, voordat je zwaar gaat trainen. Dit zorgt er voor dat je de kans op blessures minimaliseert.

2

Ook OPEN THE BREATH is een serie die goed op elkaar aansluit. De focus ligt hier voornamelijk op beter en vrijer kunnen ademen.

Omdat de ademhaling op ieder aspect van je lichaam (en leven) effect heeft, is het super belangrijk om dit op de juiste manier te doen.

3

Als laatste vind je ook nog de verschillende ESSENTIALS. Deze programma’s zijn bedoeld om specifieke gedeeltes in het lichaam weer goed te laten bewegen.

Je kunt deze trainingen los doen of ter aanvulling van een van de andere programma’s.

Met welk programma je nu moet starten is vooral afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen en staat van je lichaam op dit moment. Plan een fysieke screening in als je daar graag advies over zou willen krijgen. 

Pro membership

Sluiten

Wij coachen je bij iedere oefening op je houding en je krijgt toegang tot alle programma's, trainingen en recepten op het platform.